Super gemakkelijk én goedkoop: een vegetarische linzenschotel!
Wat heb je nodig voor 4 personen?
2 x 500 ml passata in brik
400 g linzen uit blik
500 g zilverliesrijst
oregano
peper & zout
lookpoeder
1 bol mozzarella
200 g koekaas
Hoe maak je het klaar?
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Verhit de passata in een kookpot. Kruid af met peper, zout, oregano en lookpoeder (naar smaak). Laat even doorkoken.
3. Voeg de linzen (uitgelekt) en de rijst toe aan de passata. Laat het geheel nog 5 minuutjes op het vuur staan.
4. Snij ondertussen de mozzarella en de koekaas in blokjes.
5. Doe dan het passata mengsel in een ovenschotel en strooi de blokjes kaas hierover.
6. Laat de schotel gedurende 20 minuutjes bakken in de oven op 180 graden.
Smakelijk!
Comentarios