top of page
Personal trainer Martijn en diëtiste Lara

 Ons meest diepgaande traject: voedings- én bewegingscoaching

Het 'Master Your Body' traject bij Lara & Martijn

Personal trainer Martijn

Heb je hier genoeg van?

Talloze (kortdurende) pieken van motivatie en tientallen diëten achter de rug, maar toch lukt het je niet om je beter in je vel te voelen. Van die mooie beloftes die je kreeg van jouw nieuwste dieet heb je niks gemerkt, althans, toch niet op de lange termijn. En jouw sportschema waarmee je vol goede moed bent gestart, was uiteindelijk toch niet datgene wat je ervan verwachtte. Resultaat: je voelt je gefaald en nog slechter in je vel.

 

Geen paniek! Wij kunnen je hierbij helpen. Weg met die onmogelijke diëten en onrealistische sportschema’s! Wij leren je opnieuw luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft, hoe je een beweegpatroon kan ontwikkelen die je wel kan volhouden en hoe je jouw lichaam kan verzorgen.

Droom jij ervan om

je fitter te voelen?

meer energie te hebben?

een boost in je zelfvertrouwen te krijgen?

Personal trainer Martijn

Dat kan met de unieke combinatie van voeding en beweging coaching

In onze Master Your Body krijg je zowel voedings- als bewegingscoaching. Want voeding en beweging zijn onlosmakend aan elkaar verbonden. Voeding zorgt ervoor dat je lichaam genoeg energie heeft en vlekkeloos kan functioneren. Een bewegend lichaam heeft energie nodig en beweging zorgt ervoor dat je lichaam verder gezond blijft functioneren.

Om de meest zelfzekere versie van jezelf te worden begeleiden we jou naar een gezonder en bewuster eet- en beweegpatroon!

Diëtiste Lara

Hoe ziet het 'Master Your Body' traject eruit?

Personal trainer Martijn en diëtiste Lara

Master your body

De ultieme voedings- én bewegingscoaching

Lara

1 intakegesprek (60 min.)

7 opvolgconsultaties (30-40 min.)

Winkeloefening (90 min.)

Receptenboekje

Bundel gezonde maaltijden samenstellen

Martijn

1 intakegesprek (60 min.)

Functionele screening (20 min.)

12x 1-op-1 trainingen (60 min.)

3 coaching gesprekken (30 min.)

Lara & Martijn

2 SOS coachingsgesprekken (30 min.)

Closure gesprek

24/7 WhatsApps support

€ 1.914,83

incl. BTW

Lees de ervaring van anderen over deze unieke combo

Master Your Body bij Martijn

"Het begon met een kennismakingsgesprek. Het was me onmiddellijk duidelijk dat Lara en Martijn gepassioneerd zijn over hun vakgebied en weten waarover ze spreken. Ik ben dan ook heel blij dat ik in het 'master your body' traject ben gestapt. Martijn is niet zomaar een sportcoach, maar iemand die rekening houdt met mijn medische geschiedenis en zijn schema aanpast indien nodig (uitdaging blijft wel aanwezig ;) ). Hij heeft een sterk inzicht in hoe het menselijk lichaam functioneert. Dát en zijn coachende vaardigheden maken hem voor mij de ideale sportcoach. 

~ Kimberly

Wil jij net zoals anderen ook de meest zelfzekere versie van jezelf worden?

Diëtiste Lara

1 intakegesprek (60 min.)

7 opvolgconsultaties (30-40 min.)

Winkeloefening (90 min.)

Receptenboekje

Bundel gezonde maaltijden samenstellen

Lara gaat zoveel verder dan voedingsadvies

In mijn begeleiding ga ik verder dan alleen advies geven. Samen met jou ga ik zoeken naar jouw obstakels en groeimogelijkheden, stap voor stap. Alles wordt tijdens de consultaties steeds visueel ondersteund, aan de hand van tools en tekeningen en af en toe zal je oefeningen meekrijgen naar huis om de geziene “leerstof” te verwerken ;) Ik ga dus met jou volledig praktijkgericht aan de slag!

Wat is een winkeloefening?

Lara gaat met jou mee naar de winkel! Jij doet jouw boodschappen en ondertussen leert ze jou nieuwe producten kennen en hoe je verpakkingen kan interpreteren om voedzame keuzes te maken. Achteraf krijg je een overzicht mee van alles wat Lara jou geleerd heeft. Je zal vanaf dan boodschappen doen vanuit een andere bril zien!

Binnenkort kan jij veilig, langdurig en zelfstanding bewegen!

Hoe zalig zou het zijn als je weet hoe je veilig kan bewegen, hoe je je eigen trainingen kan opbouwen en hoe je eigen lichaam reageert op beweging? En je kan ook je eigen bewegingsgewoontes uitbouwen én volhouden! Fantastisch toch?

Wat zijn coaching gesprekken?

Bij de 1-op-1 trainingen leer ik je veilig bewegen, maar helaas ontwikkel je daarvan niet altijd de gewoonte om zelfstandig te sporten. Dat bereiken we samen tijdens onze coaching gesprekken. Tijdens een gesprek van 30 minuten leer ik jou hoe je haalbare gewoontes kan opbouwen en verhelp ik mogelijke hindernissen die je kan ervaren. Maar vooral: ik geef jou goesting om te bewegen!

Wat is een functionele screening?

Ik neem de screening af net na ons intakegesprek. Aan de hand van enkele kleine, simpele testjes die ik je laat doen, krijg ik een heel goed zicht op hoe jij beweegt. Deze informatie zorgt ervoor dat ik jouw trainingsplanning heel specifiek kan opstellen!

Personal trainer Martijn

1 intakegesprek (60 min.)

Functionele screening (20 min.)

12x 1-op-1 trainingen (60 min.)

3 coaching gesprekken (30 min.)

Maar het is zoveel meer dan voeding- en bewegingsadvies.

Om een echte master of your body te worden begeleiden wij je ook bij andere thema's zoals: body image, gewoontevorming, motivatie, relatie met voeding en/of beweging, schuldgevoelens, zelfvertrouwen etc.

Want wij streven ernaar om van jou de meest zelfzekere versie van jezelf te maken!

Wat zijn SOS coaching gesprekken?

Voor als je het even niet goed meer weet wat te doen. Doorheen het traject kan je 2x beroep doen op een extra coaching sessie bij Lara en/of Martijn. Heb je nood aan 2 extra voeding coaching? Of liever 1x bij Lara en 1x bij Martijn? Het kan allemaal. Jij bepaalt waar jij nood aan hebt.

Wat is een closure gesprek?

In dit afsluitend gesprek samen met Lara en Martijn bespreken we samen met jou hoeveel vooruitgang je al hebt gemaakt. Naast complimenten over jouw harde werk, geven we tips en advies over jouw voedings- en bewegingstoekomst. Want na het traject heb jij alle vaardigheden die nodig hebt om een master of your body te worden

Ook buiten de muren van La Vitale geniet je van onze coaching

Heb je een motivatiedip? Zie je even het bos door de bomen niet meer? Of wil je gewoon snel even een vraag stellen? Tijdens de (coaching)sessies zal je al heel veel leren, maar de mogelijkheid om je vragen te stellen wanneer je maar wilt is een zeer grote meerwaarde van het master your body traject. 

 

Wij staan 24/7 aan je zijde via onze WhatsApp support!

Vertel waar je vast zit of stel al je vragen. Maar deel ook jouw successen. 

Wat het ook is. We antwoorden jou 24/7, binnen de 24u.

Personal trainer Martijn en diëtiste Lara

Hoe word ik een 'master of my body'?

gratis kennismakings gesprek maken kan ook via de gsm

1. Boek een gratis kennismakingsgesprek

Je hebt het traject bekeken en alle veelgestelde vragen gelezen. Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze online agenda

Personal trainer Martijn en diëtiste Lara

2. Kom op gesprek

Leer ons beter kennen en stel al je vragen aan ons. We beantwoorden met plezier je vragen en overlopen ons aanbod.

Personal trainer Martijn en diëtiste Lara

3. Word de meest zelfzekere versie van jezelf!

Start het master your body traject met een intakegesprek bij Lara en Martijn. En voor je het weet bruis je (terug) van zelfvertrouwen!

Kan je niet wachten om te starten met het master your body traject?

De meest gestelde vragen

+ Moet ik het bedrag in 1 keer betalen? 

Nee, dat hoeft niet. Je kan het ook in 4 schijven af betalen. Maar je traject kan langer lopen dan die 4 maanden. Je betaalt dus voor de aantal sessies en niet voor een bepaalde periode. Spreek ons hier gerust over aan tijdens het gratis kennismakingsgesprek!

+ Heb ik recht op een terugbetaling?

Als erkende diëtiste (bij het RIZIV) kan je via je ziekenfonds een terugbetaling aanvragen. De prijs van de terugbetaling is afhankelijk van het ziekenfonds. Check de site van je mutualiteit of vraag het aan mij. Voor de trainingen van Martijn, coaching gesprekken en de winkeloefeningen is er helaas geen terugbetalingen mogelijk. 

+ Wat als ik het niet gewoon ben om te sporten?

Uiteraard! Martijn begeleid iedereen: nog nooit gesport tot super enthousiaste atleet. De trainingen worden altijd aangepast aan jouw niveau. 

+ Ik weet niet of het traject bij mij past.

Daarom maken we gebruik van gratis kennismakingsgesprekken. Samen kijken we dan of dit traject past bij jou.

+ Wat houdt een gratis kennismakingsgesprek in?

In een gesprek van ongeveer 20 minuten krijg je de kans om al jouw vragen te stellen en me beter te leren kennen. Allemaal gratis én vrijblijvend!

+ Hoelang duurt het traject?

Op papier 3 maanden, maar dat hangt volledig af van jouw doelstellingen. In het traject heb je een vast aantal trainingen, coaching sessies en voedingsconsultaties die je kan inplannen wanneer je maar wilt. Of het nu 1x per week is of 1x per maand. Dat bepalen wij samen tijdens het intakegesprek! 

Personal trainer Martijn en diëtiste Lara

Graag werken aan een gezondere relatie met voeding?

Of liever zelfstandig leren bewegen?

Als diëtist en personal trainer kunnen we meer betekenen voor jou dan je denkt! 

Bekijk ons aanbod voor voedings- of bewegingscoaching.

bottom of page