top of page
Diëtiste Lara

Lara
Diëtiste

"Ik leer je gezonder eten zonder je kas op te vreten ;)"

Wie is diëtiste Lara?

Ik ben Lara, de (erkende) diëtiste en mede oprichter van La Vitale. Ik heb mijn eigen praktijk gestart met 1 grote droom: mensen leren hoe ze dieetgedachten/ diëten kunnen loslaten zodat ze opnieuw leren vertrouwen op hun lichaam. De rest volgt vanzelf!

Bij mij zal je dus nooit een dieet krijgen. Dit om de simpele reden: ze werken niet en ze leiden tot een ongezonde relatie met voeding. (In mijn blogpost praat ik hier uitgebreid over!)

Diëtiste Lara

5 leuke weetjes over Lara

IMG_20221026_160149.jpg

Dierenvriend

De Schotel van sushi

Sushi lover

PYDC5797-Enhanced-NR.jpg

(business)partners

Restaurant aan het strand
IMG_20230115_163437.jpg

Terrasjes fan

Pretparken fanaat

Hoe ga ik als diëtiste tewerk?

Ik heb in mijn praktijk gemerkt dat de meesten wel redelijk goed weten wat gezonde voeding is. Maar het toepassen in de praktijk? Dat is vaak een uitdaging. Daarom zal ik niet zomaar oppervlakkig voedingsadvies geven. Ik ga dieper graven naar de oorzaak van jouw huidige eetgewoonten, zodat we samen kunnen zoeken naar haalbare oplossingen. Stap per stap, op jouw tempo.

Daarnaast heb ik mezelf bijgeschoold tot gecertificeerde lichaamsbeeldcoach, omdat een negatief lichaamsbeeld en ongezonde eetgewoonten vaak hand in hand gaan. Wanneer wij ons lichaam leren accepteren, zal het veel makkelijker zijn om er zorg voor te dragen.

Diëtiste Lara

Leer ook Martijn beter kennen!

Naast voedingscoaching wordt er ook bewegingscoaching gegeven bij La Vitale.

Martijn is de bewegingsexpert en personal trainer van de praktijk! 

Lees zijn zeker ook zijn verhaal.

Personal trainer Martijn
Personal trainer Martijn en diëtiste Lara

Graag een gezonder
voedingspatroon hebben?

Maar niet goed weten hoe eraan te beginnen?

Boek dan zeker een gratis kennismakingsgesprek: jij doet tijdens een gezellig babbeltje je verhaal, en dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen! Helemaal gratis en vrijblijvend.

bottom of page